Öppettider 23/12-6/1

Vi kommer att ha låg bemanning under helgerna fr o m den 23/12 fram till 6/1 2014. Vid akuta ärenden så hänvisar vi till de mobilnummer som finns på Kontaktsidan.
God Jul & Gott Nytt År!

Inbrott på Grafix Inredning AB

Under slutet av november så drabbades vi av ett inbrott då ett flertal av våra datorer och annan teknisk utrustning och handverktyg blev stulna. Men tack vare ett hårt arbete av den lokala polisen så kunde de återlämna nästan all stulet gods efter en vecka. Få utleveranser har blivit påverkade, men en del förslag har tagit några dagar längre än beräknat.

Ny katalog under produktion...

Vi arbetar för fullt med produktionen av vår nya katalog, under det senaste året har vi gjort om stora delar av vårt sortiment. Vi hoppas att katalogen är klar för distribution i oktober.

Succé för Fruktbord Flexi Trippel!

Vårt nya Fruktbord Flexi Trippel som lanserades under våren blev snabbt populär bland våra kunder och vi tömde lagret redan i maj. Men vi har nu producerat fler, fyllt på lagret och är beredda att ta emot beställningar!

Semestertider på Grafix Inredning: låg bemanning under Juli månad

Under v27-v30 så har vi semesterperiod och kontor och lager kommer tidvis att vara stängt. Om ni vill komma i kontakt med någon av oss, skicka ett meddelande eller försök nå oss på våra mobiltelefoner, alla uppgifter finns på kontaktsidan.

Fullt på nya centrallagret!

Vi har nära 50 brödskåp i lager för snabb leverans! Läs mer...

Grafix anställer på centrallagret...

Vi hälsar Lennart och Johan välkomna till oss!Läs mer...
© Grafix Inredning AB Kontakt