Vi ställer ut på Retail Experience Live 2019!

Vi kommer att ställa ut på mässan Retail Experience Live som hålls i Kista den 15-16 maj 2019! Senast vi ställde ut var på Shop Nordic 2016, som var föregångaren till Retail Experinece Live. Vi kommer att ha monter K:20 och kommer att visa fruktinredning, t ex fruktbord, och brödinredning, brödskåp och kampanjställ. Vi ser fram emot ett par spännande och roliga dagar!

Retail Experience Live 2019 Kista

Vi är tillbaka!


Efter en lång, skön och ovanligt varm semester så är idag samtliga på Grafix Inredning tillbaka på jobbet!


Newtons_cradle_animation_book

Semesterstängt 2018

Efter en hektisk vår så är vi nu framme vid vår sista arbetsdag före semestern!
Vi har semesterstängt fr o m måndag den 2/7 t o m 27/7, vi öppnar igen måndag den 30/7. Vid brådskande ärenden, försök nå oss via mail, mobiltelefon eller skicka ett kontaktmeddelande så hör vi av så snart som möjligt!

Summer2018-pxhere-com

Stor installation i Linköping!

Vi gör idag en av de sista stora installationerna före semestern i form av en ny brödavdelning i Linköping bestående av 3,5 brödbord och 16 stycken brödskåp(!).

Temakataloger...

Nu finns två av våra temakataloger, för Bröd- och Fruktinredning, publicerade så att ni kan läsa dem under menyvalet kataloger!

Grafix Inredning på Facebook

För er som missat; vi finns även på facebook, länk finns längst ned på sidan! Passa på att följa oss, vi kommer i framtiden att släppa erbjudanden och sälja ut överskott via Facebook i stället för via vår Outlet. Outleten kommer att under hösten göras om till något helt annat… :-)

Ny utgåva av vår Huvudkatalog!

Vi släpper i dagarna en ny, uppdaterad katalog som ni kan beställa på kontaktsidan eller läsa direkt på katalogsidan!
Vi byter samtidigt namn på katalogen så att den i framtiden kommer att kallas ”Huvudkatalog Dagligvaruhandeln”, detta för att vi har planer på att ta fram ”Tema-kataloger” för dom olika kategorierna inredning som vi har i vårt sortiment.
© Grafix Inredning AB Kontakt